Trine Rein er en av få norske artister som har solgt mer enn en million plater,
og få artister kan måle seg med Trine Reins stemmeprakt.

De siste årene har Trine Rein vunnet NRKs The Hit 2014 – kom til finalen i NRKs Stjernekamp 2015, og har gjennomført omfattende turnéer med nær 100 konserter i året.

Trine Rein som har over 20 år i bransjen – fikk sitt gjennombrudd i 1993 med debuten Finders keepers og lå øverst på salgslistene i Norge i fem uker – solgte totalt til 3 x platina og har mottatt én Spellemannspris. Det er derfor ingen hvem som helst som i løpet av 2017 kommer med nytt album.

På sitt nye album The Well, har hun samarbeidet med blant andre Tony Carey og Ronni Le Tekrø, og tredje single «Hello it`s me» slippes i november. På neste års turné vil Trine by på en forestilling med mange dimensjoner, hvor publikum vil oppleve både kjente og nye låter med en live tvist i arrangementene. Trine Rein er kjent for å by på seg selv med historier og betraktninger fra eget liv og karriere. Hun ønsker å gi sitt publikum en skikkelig helaften med et forfriskende nytt sound.

Gjør deg klar for en vidunderlig helaften i en salig blanding av musikalske krumspring og imponerende toner fra en artist som kan skilte med godt over 20 års erfaring i underholdningsbransjen. Trine Reins hits inkluderer låter som Just Missed the Train, Stay With Me Baby og Torn.

På enkelte steder vil også Tony Carey være med på scenen, en artist som er mest kjent for sin tid i Ritchie Blackmore’s Rainbow, og har siden den gang har han hatt en innholdsrik solokarriere blant annet med sitt kritikerroste Planet P Project og med hiter som Why Me og Fine Fine Day.


Olavs Pub & Spiseri

En del av Trønderfestival sine arrangementer holdes nå på Olavs Pub & Spiseri i Trondheim. Olavs Pub er en av Trondheims største puber, med en kapasitet på inntil 500 personer. Dette er en suveren arena for live underholdning!

Puben er i tillegg et spennende spisested med en herlig atmosfære, god mat og drikke, samt live-musikk og stand-up show. Kjøkkenet er åpent til kl. 22:00, så her er det også mulighet til å spise en bedre middag hvis man kommer tidlig.


Dørene åpnes kl. 20:30 og Trine Rein går på scenen ca. kl. 22:00.

Billetter i salg på www.ticketmaster.no

Velkommen!