Vårens vakreste eventyr!

Vårens vakreste eventyr

Vi har valg å kalle denne konserten for «Vårens vakreste eventyr» nettopp på bakgrunn at vi tror det kommer til å bli det. TERJE TYSLAND med SKAUN STORBAND og fullt kor. Dette kommer til å låte mektig i Olavshallen. Ikke fordi, Tysland med sitt unike band er imponerende i seg selv, men denne kvelden skal vi prøve å sette opp en helt spesiell konsert som garantert kommer til å låte fantastisk!

Skaun Storband

Skaun Storband er kjent for swingende danse- og underholdningsmusikk og høster stadig ros for høy musikalsk kvalitet. Skaun Storband har full storbandbesetning – 19 musikere + vokalist.
Skaun Storband er et av de mest populære og etterspurte storband i Trondheimsområdet. Bandet er hyppig engasjert til landsmøter, jubileer, kongresser, banketter, selskaper etc. hvor det ønskes dansemusikk som swinger og som får gjestene ut på gulvet – og/eller elegant og spennende taffelmusikk.
I tillegg til i Trondheimsområdet har Skaun Storband har hatt engasjementer flere andre steder i Norge – som f. eks. Beitostølen og Geilo.

Bandet har også hatt internasjonale engasjementer – blant annet på cruise i Karibia, i Finland, Sverige og Tyrkia. Skaun Storband hadde senest stor suksess på Gran Canaria våren 2015.
Bandet har holdt konserter med en rekke kjente norske og utenlandske musikere som gjesteartister. Våren 2014 trakk bandet tre fulle hus på Trøndelag Teater sammen med den kjente rock- og popgruppa Difference. Dette førte i neste omgang til en turné med fulle hus i Namsos, Bjugn, Røros, Støren og Frøya i tillegg til ekstraforestillinger på Orkanger og i Trondheim.

Sammen med TERJE TYSLAND, skal de innta Olavshallen til en kveld med trønderrock!

Hva med koret?

Neida, vi har da ikke glemt koret. Hvilket kor som skal være med denne kvelden er faktisk ikke bestemt enda. Vi ønsker at korene som kunne tenkt seg å synge med Terje Tysland i Olavshallen, sender inn en søknad til lasse@udesign.no og forklarer hvorfor akkurat deres kor bør være med. Søknadsfrist er satt til 15. november. Legg gjerne ved en lydfil eller en videosnutt. Lykke til!

Hjertelig velkommen!

Link til facebookarrangement: Trykk her…..

Billetter: Trykk her…..

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.