Det er duket for en aften med full rulle fra Rune Rudberg og hans eminente band.
Bli med å opplev en kveld med countryrock og høy stemning!

Våren 2011 innledet bandet Ground Zero et samarbeid med Rune Rudberg og dannet bandet Rune Rudberg Band. Bandets medlemmer var ved oppstarten Rune Rudberg, Tor Brasetvik, Vidar Eilertsen, Egil Brattås og Ole Kopperud. Vår første spillejobb var på dansefestivalen i Sel 13 og 14 juli 2011.

Etter den tid har de fått stadig flere spillejobber og god omtale i media. Nye bandmedlemmer har kommet til. I dag består Rune Rudberg Band av: Rune Rudberg – vokal og gitar, Tor Brasetvik- bass, Egil Brattås- gitar, Bjørn Teig- tangenter, Ketil Fog- trommer og Tore Blestrud – steel guitar.

I 2013 ble CD`en «Tro» utgitt. Den seilte rett inn på VG lista og lå på lista i hele 12 uker med 1. plass som beste plassering! Året etter ble de nominert til Spellemanns prisen.

CD`en «Levd Liv» ble gitt ut i 2015. CD`en kom inn på VG lista og lå der i 2 uker med en 8.plass som beste plassering.

I juni 2016 ga Rune ut en soloplate «Kindly keeping it country».


Dette arrangementet skulle egentlig ha vært på lørdag den 11. februar, men på grunn av influensa og stemmesvikt hos Rune Rudberg, så ble vi nødt til å flytte konserten til 16. mai. Alle billetter som er kjøpt vil fortsatt gjelde til 16. mai. Man får selvfølgelig refundert billettene hvis ønskelig. Dette må da gjøres på følgende måte. (se link)

https://hjelp.ticketmaster.no/avlyst-flyttet-arrangement/

Olavs Pub & Spiseri

En del av Trønderfestival sine arrangementer holdes nå på Olavs Pub & Spiseri i Trondheim. Olavs Pub er en av Trondheims største puber, med en kapasitet på inntil 500 personer. Dette er en suveren arena for live underholdning!

Puben er i tillegg et spennende spisested med en herlig atmosfære, god mat og drikke, samt live-musikk og stand-up show. Kjøkkenet er åpent til kl. 22:00, så her er det også mulighet til å spise en bedre middag hvis man kommer tidlig.


Dørene åpnes kl. 20:30 og Rune Rudberg Band går på scenen ca. kl. 22:00.

Billetter i salg på www.ticketmaster.no

Velkommen!