Terje Tysland tar med seg fullt band, korister, blåserekke og gjesteartister for å holde Ønskekonsert i «Storstuggu» på Røros.

Solgte ut Olavshallen 2 ganger

Olavshallen ble utsolgt 2 ganger i vår og fortsatt var det stor pågang for å få tak i billetter. Terje Tysland tar med seg fullt band, korister, gjesteartister og blåserekke, for å holde Ønskekonsert i «Storstuggu» på Røros.

I Olavshallen varte konsertene i nesten 3 timer. Det ble spilt 26 sanger som ble stemt fram av fans og publikum fra hele landet. Sanger som «Vi sprang som gale» & «Hr. President» er absolutt ikke sanger som Tysland framfører til vanlig, men som er fullt mulig å oppleve på Ønskekonsertene.

Her blir det usedvanlig god stemning med profesjonelle og dyktige musikere. Som sagt er det både korister og blåserekke med på konserten, så lydbildet blir meget fullkomment og bra.


Stem på dine favorittlåter

Dette er en ønskekonsert og da skal selvfølgelig fans og publikum være med på å bestemme hvilke sanger som skal fram føres. Det er mulig å stemme på samtlige låter fra alle Terjes album og du kan stemme på 5 sanger.

Trykk HER for å stemme på dine favoritter.

Billetter

Billetter får du kjøpt i billettluka på «Storstuggu» og på www.storstuggu.no

Hjertelig velkommen til Ønskekonsert med Terje Tysland i Storstuggu på Røros!