Terje Tysland tar med seg fullt band og gjesteartister for å holde Ønskekonsert i «Bøgda si».

Foto: Fred Leo Spica

Publikum bestemmer setlista

Når det inviteres til Ønskekonsert, så er det selvfølgelig publikum og fans som skal bestemme hva som skal spilles. Her er det mulig å få høre nettopp DIN favorittlåt LIVE i Oppdal Kulturhus og kanskje får man høre en sang som Tysland ikke har framført på mange år. Listen inneholder 169 sanger, så her er det nok å velge iblant. Trykk HER for å stemme på dine favoritter og det er mulig å stemme på så mange sanger man vil.


Band, korister, blåserekke og gjesteartister

Bandet til Tysland består av Raymond Ness på bass, Daniel Kristiansen Viken på gitar, Johnny Frisvoll på trommer, Terje Grande på tangenter og Hilde Halseth på vokal/fløyte/perkusjon. I tillegg til disse fantastiske musikerne, så er det både korister, blåserekke og gjesteartister med på konserten. Denne sammensetningen gjør at lydbildet blir fantastisk bra og passer perfekt til store arrangementer. Gjesteartistene er ikke valgt ut enda, så det kommer som en ekstra overraskelse.

Foto: Fred Leo Spica

Solgte ut Olavshallen 2 ganger

Da den første Ønskekonserten ble lagt ut for salg for ca. 1 år siden, tok det ikke lang tid før det stod «Utsolgt» på nettsidene til Olavshallen. 1300 billetter hadde blitt solgt på ca. 2 uker og fortsatt var det veldig mange som hadde lyst å dra på Ønskekonsert. Ikke lenge etter ble det annonsert «Ekstrakonsert». Også her gikk billettene unna. Ekstrakonserten ble utsolgt, noe som resulterte i over 2600 solgte billetter for Tysland i Olavshallen.

Foto: Lasse Utaker

Bøgda Mi

Nå tar altså Tysland turen til Oppdal Kulturhus for å holde Ønskekonsert i «Bøgda si». Dette kommer til å bli en fantastisk kveld, med dyktige og profesjonelle musikere i alle ledd. Både Tysland selv og resten av bandet, venter spent på resultatet av avstemmingen. Kanskje stemmes det fram noen låter som bandet aldri har spilt før? Hvem vet…..det er helt og holdent opp til publikum å avgjøre.

Hjertelig velkommen til Ønskekonsert på Oppdal!

Kjøp billetter HER

Stem på dine favorittlåter HER

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.