En fullsatt Olavshall fikk oppleve hele 26 sanger fra Terje Tysland i storslag! 

Ønskekonsert

Dette var kvelden der publikum hadde bestemt hva som skulle spilles og Tysland var pent nødt til å grave i arkivet i sanger som nesten aldri før hadde blitt framført. Sanger som «Hr. President», «Vi sprang som gale» og «Vil itj ha dokk her» er ikke sanger som Terje framfører til vanlig. Dette hadde forøvrig ingenting å si for framføringen. På konserten hørtes det ut som om Terje Tysland og hans stødige band hadde spilt disse sangene i en årrekke. Konserten varte i hele 2 timer & 45 minutter!

God stemning

På scenen var det til tider usedvanlig god stemning. I mellom låtene dro Tysland noen historier til stor glede for publikum og det så ut som om alle på scenen hadde det minst like bra som publikum.

Det skal litt til for å fylle den store scenen i Olavshallen sin store sal, men det var absolutt ingen problem for Terje. Med fullt band, korister og blåserekke, var det ingen tvil om at dette er et format som passer Tysland bra!

 


Sigmund Sæther

Midt i konserten fortalte Terje en historie om da han ble «lurt med» på en 3 timers trekkspillkonsert i Selbu av Sigmund Sæther. Terje syntes da at Sigmund måtte stille opp på ihvertfall 3 sanger i Olavshallen og det gjorde han til de grader. Sæther ble med på «Værra me mæ hjem», «Over og over» og «No går det på rævva». Sistnevnte sang er å finne på YouTube der Terje & Sigmund spiller sangen kun med trekkspill og uten vokal.

Claudia Scott

Når «Heile livet» skal framføres, er det vel kun en person som gjelder for å få denne sangen helt som den skal være, nemlig Claudia Scott.

Terje nevnte at det er 3 kvinner som er viktige i hans liv. Det er hans kone, hans mor og Claudia Scott.

Når Claudia entret scenen var det stor jubel allerede før Terje fikk presentert henne. Claudia og Terje framfører denne sangen som bare de kan og da blir det fryktelig vakkert og man kan godt skjønne at denne låten har betydd og betyr mye for ganske mange.

Claudia Scott har også egen konsert på Olavs Pub & Spiseri den 30. september 2017.


Terje Tysland med band

Terje Tysland har et meget stødig band bak seg på sine konserter. Daniel Kristiansen Viken på gitar, Raymond Ness på bass, Johnny Frisvoll på trommer, Terje Grande på tangenter & Hilde Halseth på vokal/fløyte/perkusjon. De er med overalt når Terje har konserter og i tillegg så er de backingband til en god del andre artister som opptrer sammen med Terje. De fortjener en god del heder og ære! Hilde Halseth er også med som solist og framfører «Æ som fikk skylda» sammen med Terje.


Vel gjennomført

Vi kan vel trygt si at dette var en vellykket og vel gjennomført ønskekonsert. De som skal på ekstrakonserten har virkelig noe å glede seg til. 2 timer og 45 minutter med hææææærlig musikk fra Tysland og hans fantastiske besetning bestående av band, korister, blåserekke og gjesteartister.

Det skal litt til å selge ut Olavshallen 2 ganger for en artist, men det var aldri noen tvil med Tysland. Han er umåtelig populær og det er ikke bare i trøndelag. De som har kjøpt billetter til ønskekonserten kommer fra hele landet. Fra sør, nord og øst, vest, Terje har fans over hele Norge. Det vises også på hans «Hjemme te`n Terje» konserter på Veslenget i Oppdal. Der er det faktisk flere besøkende fra andre landsdeler enn fra trøndelag.


Konferansier Tande P.

Konferansier for kvelden var selveste Tande P. Han åpnet showet og hadde intervjuer med fans underveis i konserten. Der fikk man historier fra fans fra forskjellige steder i landet og man lærte at det slettes ikke er unormalt å reise 100 mil for å overvære en konsert med Terje Tysland.

Fans med egendesignede klær var også å se på konserten, så det er tydelig at Tysland har en ekstra stor stjerne hos ganske mange.

 

 


Klart for ekstrakonsert

På fredag kl. 20:00 er det altså klart for ekstrakonsert, også denne gangen for en utsolgt Olavshall. Det er en del som må selge billetter pga. forskjellige grunner, så hvis man ikke har billett kan det være lurt å følge med på facebooksiden vår om det ligger noen billetter til salgs.

Etter ønskekonserten er det også «Nachspiel med Trønderrock» på Olavs Pub & Spiseri. Her kommer Terje Tysland, Magne & Petter fra Sie Gubba, Casino Steel, Claudia Scott & Chand. Her blir det sanger og underholdning fra ca. kl. 23:00. Billetter til dette får du kjøpt på www.eventis.no.

Foto: Fred Leo Spica

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.