Sommerrestauranten på Prinsen Hotel gjenåpner for èn kveld! Gluntan spiller opp til dans og alle artistene fra «Trøndersk Mimrekonsert» kommer for å spille 1-2 låter hver…….eller flere!

Nostalgi på «Sommer`n»

På 70- og 80-tallet huset «Sommerrestauranten» på Prinsen Hotel, mange minneverdige kvelder med fullt hus og yrende folkeliv. De fleste som hadde sine «ut på byen» år på den tiden har vel vært innom «Sommer`n». 

I forbindelse med «Trøndersk Mimrekonsert» i Olavshallen den 21. april 2018, vil vi prøve å gjenskape litt av stemningen som var å finne på «Sommer`n». Vi håper å få til en litt nostalgisk kveld med noe av den samme underholdningen som var å finne der tidligere.

«Kjellvis» Sommer`n 1985 | Foto: Arne Olav Nordtømme

Om man har vært i Olavshallen på «Trøndersk Mimrekonsert» først, så er vel dette den perfekte måten å fortsette kvelden på. Hvis du ikke fikk tak i billetter til konserten i Olavshallen er «Nachspiel på Sommer`n» nesten vel så bra. Her får man Gluntan, DJ Charlie og alle bandene fra Mimrekonserten som kommer for å spille noen sanger.

Vi kan også friste med en fantastisk god tapasbuffè. Den står framme fra kl. 20:00 når dørene åpner og tas bort ca. kl.23:00. Tapasbuffè kan du kjøpe på Eventis ticket når du kjøper billett til «Nachspiel på Sommer`n».

Overnatting bestilles på telefon: 73 80 70 00 eller e-post: prinsen@olavthon.no

Enkeltrom kr. 995,- pr. rom pr. døgn inkl. frokost.

Dobbeltrom kr. 1 195,- pr. rom pr. døgn inkl. frokost.


DJ Charlie

DJ CHARLIE

Til å snurre plater før og imellom artistene har vi fått med oss Trondheims DJ Nr.1, nemlig DJ Charlie! Det er vel ikke noen tvil om at han besitter det meste av musikk og vi er veldig trygge på at Charlie kommer til å spille akkurat den musikken som ble spilt på «Sommer`n» på 70- og 80-tallet.


Gluntan

Gluntan var fryktelig populære på den tiden «Sommer`n» var i drift, så de passer perfekt til å fronte dette «Nachspielet». Dagens besetning forvalter «Gluntannavnet» på helt upåklagelig vis, noe som også har resultert i Spellemannspris i 2015 og meget god kritikk!

Gluntan kommer til å spille helt fram til kl. 02:00, ispedd noen låter hver av artistene som kommer fra «Trøndersk Mimrekonsert» i Olavshallen litt tidligere på kvelden.

NEW JORDAL SWINGERS – UFO – BUGGES FIRO – FOXY – STEIN INGEBRIGTSEN – SKYWAY – NABOENS ROCKEBAND – Tor Brovold & Liv Mylius fra FOUR JETS


Kjøp billetter: HER…..

Facebookarrangement: HER…..

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.