Jugs of Mirjam leverer munter & lett musikk med tragiske tekster som handler om et levd liv! Dette er deres egenkomponerte sjanger, SkillingsRock!

Oppstarten

Da Jugs of Mirjam ble startet opp, var det med et meget spesielt utgangspunkt. Man fikk ikke lov til å spille noe man var god på eller kunne. Det vil si at hvis du var veldig flink til å spille gitar, så ble du satt til å spille keyboard. Trass i denne litt ukonvensjonelle metoden for å få i gang et band, så er de i dag et band med flere singler og et album.

Det sies at det finnes noen video og lydeksemplarer av Jugs sin første opptreden «Live at the Tractor Pub» et sted der ute, men foreløpig er det bare de som evt. besitter disse opptakene som vet.

Jugs begynte først med å skrive en del egne låter og framførte disse ispedd noen utvalgte coverlåter. Når du går på konsert med Jugs i dag, så er det kun egenskrevet materiale som blir framført.

Med selveste Åge på laget

Tre av låtene på plata «Avkledd» er co-produsert av selveste Åge Aleksandersen. Åge har også tilbudt sin kompetanse på plate nr. 2 som er ventet iløpet av det herrens år 2017. Gutta i Jugs syntes det var stor stas å ha Åge i studio og han hadde stor sans for sjangeren «Skillingsrock» som Jugs har skapt.

De 100 første som ankommer Olavs Pub & Spiseri den 20. mai med billett eller som kjøper billett, vil få et eksemplar av Jugs sitt album «Avkledd» på cd.

Olavs Pub & Spiseri

En del av Trønderfestival sine arrangementer holdes nå på Olavs Pub & Spiseri i Trondheim. Olavs Pub er en av Trondheims største puber, med en kapasitet på inntil 500 personer. Dette er en suveren arena for live underholdning!

Puben er i tillegg et spennende spisested med en herlig atmosfære, god mat og drikke, samt live-musikk og stand-up show. Kjøkkenet er åpent til kl. 22:00, så her er det også mulighet til å spise en bedre middag hvis man kommer tidlig.


Dørene åpnes kl. 20:30 og Jugs of Mirjam går på scenen ca. kl. 22:30.

Billetter i salg på www.eventis.no

Velkommen!