Jugs of Mirjam leverer munter & lett musikk med tragiske tekster som handler om et levd liv! Dette er deres egenkomponerte sjanger, SkillingsRock!

Oppstarten

Da Jugs of Mirjam ble startet opp, var det med et meget spesielt utgangspunkt. Man fikk ikke lov til å spille noe man var god på eller kunne. Det vil si at hvis du var veldig flink til å spille gitar, så ble du satt til å spille keyboard. Trass i denne litt ukonvensjonelle metoden for å få i gang et band, så er de i dag et band med flere singler og et album.

Det sies at det finnes noen video og lydeksemplarer av Jugs sin første opptreden «Live at the Tractor Pub» et sted der ute, men foreløpig er det bare de som evt. besitter disse opptakene som vet.

Jugs begynte først med å skrive en del egne låter og framførte disse ispedd noen utvalgte coverlåter. Når du går på konsert med Jugs i dag, så er det kun egenskrevet materiale som blir framført.

Med selveste Åge på laget

Tre av låtene på plata «Avkledd» er co-produsert av selveste Åge Aleksandersen. Åge har også tilbudt sin kompetanse på plate nr. 2 som er ventet iløpet av det herrens år 2017. Gutta i Jugs syntes det var stor stas å ha Åge i studio og han hadde stor sans for sjangeren «Skillingsrock» som Jugs har skapt.

 

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.