Nå gleder vi oss til å få oppleve de gamle frontfigurene Liv og Tor på scenen I Olavshallen, med noen av sine udødelige slagere!

Four Jets (etablert 1963 i Trondheim, nedlagt 1989) var et prisbelønt norsk danseband med mange plateutgivelser. Besetningen besto i starten av Jens Petter Søreng – gitar, Bjørn Eggen – gitar, Arnt Pettersen – bass og Svein Amundsen – trommer. Sammen med Johnny Bremseth og Bjørn Walseth ble de trønderske mestere i 1966.

I 1967 ble Odd Reitan med på tangenter og Tor Brovold vokal. De ble trønderske mestere I 1968, og deretter startet Liv Mylius sin karriere med bandet.Besetningen varierte sterkt i innhold og antall etterhvert som de ble populære, og startet sin storhetstid på tidlig 70-tall da Eurotreff-serien solgte til en mengde sølv- og gullplater. De konkurrerte med Arve Sigvaldsens Treff-serie som blant andre hadde artister som Stein Ingebrigtsen og Inger Lise Rypdal. I denne perioden satte Four Jets publikumsrekorder på studentkroa “Dovrehallen”, Seaside Club og Zhivago i Oslo og nøt enorm popularitet hvor de enn kom i landet forøvrig.I 1980 kom gruppa med sitt første originalskrevne album «Klovn på deltid» der Svein Strugstad og Tor Brovold sto bak flere av låtene; bl.a. «Vi har det så bra» – en duett med Liv og Tor. Også Hans Rotmo bidro med låter på dette albumet, blant dem «Elgesæter Bru» som ble en av bandets største hits og Liv og Tor sin Reiseradio-gjenganger om “Te med sitron i..”.

Fra 1975 til 1985 hadde Four Jets også en meget god periode med mange opptredener på TV mellom plateutgivelser, konserter og danseoppdrag. I 1983 feiret bandet 20 årsjubileum med turne i USA. Bandet besøkte også Reykjavik ved to anledninger, men turnerte i hovedsak i Norge. Singelen «20 år» (Strugstad) markerte jubileet musikalsk.

FOUR JETS var en av gjengangerne på NRKs Norsktoppen med 21 førsteplasser fra 1973 og frem til listas opphør, fordelt på ca. 15 ulike slagere!

Den 21. april 2018 står Liv & Tor fra Four Jets på scenen i Olavshallen i Trondheim sammen med mange andre band og artister som regjerte og var umåtelig populære på 70/80-tallet. Bli med på en nostalgisk festkveld i Trondheims storstue – Olavshallen!

Billetter kjøper du her: TRYKK FOR BILLETTER

Facebookarrangement: TRYKK HER

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.