Børge Rømma er født og oppvokst i Vannvikan, og er nå bosatt på Hermstad, Fosen. Børge er gift med Vibeke som også har sin egen artistkarriere, hun er kanskje bedre kjent som Artist Becca for de fleste. Sammen har de ingen barn (snart har de det), men 2 flotte hunder. Becca deltar også på Trønderfestivalen.

Børge er vokalist og frontfigur i «Too Far Gone» der han også spiller akustisk gitar. Børge lever av musikken og ved siden av «Too Far Gone» har han flere prosjekter på gang, både som soloartist og med sitt eget band.

BØRGE Rømma har et hjerte for Country-Rock, noe den forekommende plata representerer i høyeste grad. Den inneholder 12 spor med låter skrevet rett fra levra, og det er selvsagt på trøndersk. Låter som handler om alt i fra hjemplassen til BØRGE, «Fosens natur» til kjærligheten for gitaren Fender «En ny kjærlighet».

BØRGE er jeger og en naturens mann og han har dedikert en sang til stedet han trives best, nemlig «Fjellet».
BØRGE er 34 år og har drevet med musikk siden han var liten gutt.
Alt begynte den dagen han så Elvis 68`Comeback Special på tv hjemme i Vanvikan. Siden den gang har det vært utallige spillejobber rundt om i Norges land, med mannen som lever av musikken!

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.