Becca er også denne gangen med oss nedover til Trønderfestival i Puerto Rico, Gran Canaria.

Becca er et forholdsvis nytt og ungt stjerneskudd på countryhimmelen. Hun platedebuterte i 2012 med«Såmmår I Bøgda» hvor Becca skrev mesteparten av låtmaterialet selv og albumet fikk strålende kritikker fra både publikum og bransje. To år etter var hun klar med oppfølgeren som fikk tittelen «Frøken Lakenskrekk». Hun byttet plateselskap, men beholdt den samme countryrocka stilen.

Becca er fra Kvikne og har virkelig fått inn musikken med morsmelka. Foreldrene er med i Norges eldste danseband «Kviknegutta», som faktisk ble startet av Becca’s bestefar på 1950-tallet.Musikkarrieren startet derfor i tidlig alder, så sin unge alder til tross er det ingen uerfaren musikalsk «frøken» vi her har med å gjøre. Becca skriver dessuten det meste av låtmaterialet sitt selv, og hun inspireres av følelser og selvopplevelser som gjør musikken hennes veldig ektefølt.
Et annet særtrekk i tekstene er hennes humor og evne til å sette ting på spissen. Begge deler er godt representert på platene, og de fleste vil kjenne seg igjen i tekstene, som byr på livet på godt og vondt.  Alle låtene framføres på Beccas egen trønderdialekt, noe som er med å sette en ekstra spiss på tekst og melodi.

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.