Hjertelig velkommen til nok en Trøndersk Mimrekonsert i Trondheims storstue, Olavshallen!

Nok en festkveld

Over 700 billetter er allerede solgt, så her gjelder det å ikke vente for lenge hvis man vil oppleve Trøndersk Mimrekonsert i Olavshallen. Forrige mimrekonsert ble en stor suksess og vi er helt sikre på at det også denne gangen kommer til å bli en festkveld. Hele 7 nye band/artister er med denne gangen og så har vi fått med de 2 bandene som ble ønsket mest på nytt. Denne gangen vil det bli en pause på ca. 30 min. midt i forestillingen, slik at det er mulighet for å strekke litt på beina. Alle artistene er 100% klare til å lage nok en festkveld i Olavshallen. Kveldens konferansierer er TORE BUGGE PEDERSEN & TOR BROVOLD.

Da capo

De 2 bandene som er med fra forrige mimrekonsert er selveste NEW JORDAL SWINGERS & SKYWAY. Det var de som ble nevnt flest ganger etter konserten og som publikum hadde mest lyst å se en gang til. Neste fredag kommer det en reportasje og mange fine bilder av NEW JORDAL SWINGERS, som stiller med en helt spesiell besetning for anledningen. NJS avsluttet den forrige ønskekonserten med blant annet «God gammal rock and roll» og da kokte det i salen!

Bandene og artistene

De 7 nye bandene og artistene vi har fått med til Trøndersk Mimrekonsert 2 er ikke småtteri. Vi har Mr. Gluntan himself, ØRNULF HOLTE, som sammen med SIGMUND SÆTHER skal mimre sammen med oss. THE SAUNTERS, FIRESTONES, GRABBANS DANSEBAND OG THE SPARROWS var alle band som gjorde mange konserter rundt om i trøndelag og vi gleder oss veldig til å høre de LIVE i Olavshallen. Det siste bandet som gjester Olavshallen til denne konserten er KONSTABLENES MAGGABAND. De har blant annet laget en RBK sang som fortsatt synges av Kjernen! Sangen kan dere høre i videoen under.

 

Nachspiel på Sommer`n

Det blir også denne gangen Nachspiel på Sommer`n (Prinsen Hotel) etter konserten i Olavshallen. Billetter til dette arrangementet kjøpes på www.eventis.no. Her vil det bli musikk fra. kl. 20:30 – 02:00. Livemusikken begynner kl. 21:00 og det vil kun bli ca. 15 min. pause i livemusikken hver time. Det vil komme et band som spiller fra kl. 21:00 og ca. kl. 23:30 vil alle artistene fra Trøndersk Mimrekonsert komme å spille 1-2 låter hver utover kvelden.

Hjertelig velkommen!

Link til facebookarrangement: Trykk her…..

Billetter Trøndersk Mimrekonsert i Olavshallen: Trykk her…..

Billetter Nachspiel på Sommer`n: Trykk her…..

 

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.