Diesel & Terjes Trønderfestival for 4. året på rad

Trønderfestivalen er den 4. i rekken og alle de 6 foregående kveldene har vært en stor suksess. Det er så å si fullt hus bestandig og en stemning det er vanskelig å finne maken til. Med artister som Terje Tysland, Magne & Petter fra Sie Gubba, Dag Ingebrigtsen, «Diesel» Dahl, Casino Steel, Bente Smaavik, Børge Rømma og Becca, så sier det seg selv at det ikke kommer til å bli noen rolige kvelder.

Bacingbandet består av Raymond Ness på bass, Johnny Frisvoll på trommer, Daniel Kristiansen Viken på gitar og Terje Grande på keyboard. Dette er til vanlig Terje Tysland sitt backingband, men vil på Trønderfestivalen også spille for de andre artistene.

Pauseunderholdning

Til å hjelpe oss med å holde stemningen oppe under de små pausene, har vi fått med fantastiske DJ Charlie til å hjelpe oss.

Charlie har lang fartstid og har det meste av musikk på lager.

Tidligere jobbet Charlie blant annet som chatvert på ”Dansefot Jukeboks” hos  NRK og som DJ på utestedet ”Carl Johan” i Trondheim. Nå driver han med forskjellige events og drar rundt å holder foredrag for NAV. Charlie er godt likt av alle og vet akkurat hvilken musikk som skal spilles til rett tid.


Tango Dansebaren

Plassen som Trønderfestivalen holdes på heter Tango Dansebaren. Dette er et utested som ligger i parken rett utenfor shoppingsenteret i Puerto Rico. Inne finnes det 2 store barer med masse bartendere som sørger for at det ikke blir noe særlig kø for å kjøpe seg noe godt å drikke.

Under festivalen vil det også være sperret av en del av utearealet, som er forbeholdt Trønderfestivalens gjester. Restaurant La Bolera ligger også i tilknytning til Tango Dansebaren, så her vil det være mulighet til å kjøpe seg middag.


Billetter

Billetter til Trønderfestivalen får man kjøpt på www.ticketmaster.no. Der får du også kjøpt et 2-dagspass som er litt rimeligere enn å kjøpe enkeltbilletter. Reise og opphold bestilles separat gjennom et reisebyrå som Ving eller TUI. Det finnes også gode løsninger på å bestille flybilletten til f.eks. Norwegian og ordne overnatting ved å booke direkte via hotellet eller via tilbydere som f.eks. hotels.com.


Puerto Rico

I løpet av vinteren vil vi på vår hjemmeside legge ut noen anbefalinger på restauranter og barer som er verdt et besøk når man er i Puerto Rico. Ikke alle restauranter på et shoppingsenter i en travel ferieby trenger å ha topp kvalitet på maten, men vi vet hvilke som er verdt å prøve.

Da gjenstår det bare å ønske hjertelig velkommen til Gran Canaria og Puerto Rico til Trønderfestival den 06. & 08. mars 2017! Hvis du har noen spørsmål, så er det bare å ta kontakt via vårt kontaktskjema som du finner her…..

Velkommen!