Hjertelig velkommen til Nachspiel på Olavs Pub & Spiseri med Terje Tysland, Petter & Magne fra Sie Gubba, Casino Steel, Claudia Scott, Sigmund Sæther m.f. Tande P. stiller som konferansier.

Etter ønskekonsertene i Olavshallen den 29/4 & 5/5, tar artistene turen til Olavs Pub & Spiseri for å fortsette festen utover natten. Her vil et stødig og vel drevet «Terje Tysland Band» sørge for at samtlige artister får framført sine respektive sanger. Bandet består av Daniel Viken på gitar, Raymond Ness på bass, Johnny Frisvoll på trommer og Terje Grande på keyboard. Dette er backingbandet til Terje Tysland, så forvent kraftig trøkk og full fart utover kvelden og natten.


Billetter

Billetter får du kjøpt på www.eventis.no. Her er det også mulig å kjøpe en fortreffelig varmmat- og dessertbuffè som inntas på Olavs Pub & Spiseri mellom kl. 19:00 – 21:30. Hvis det er billetter igjen, så vil disse bli solgt i døra på arrangementskveldene. I døra er det mulig å betale med både kort og kontant.

Olavs Pub & Spiseri

En del av Trønderfestival sine arrangementer holdes nå på Olavs Pub & Spiseri i Trondheim. Olavs Pub er en av Trondheims største puber, med en kapasitet på inntil 500 personer. Dette er en suveren arena for live underholdning!

Puben er i tillegg et spennende spisested med en herlig atmosfære, god mat og drikke, samt live-musikk og stand-up show. Kjøkkenet er åpent til kl. 22:00, så her er det også mulighet til å spise en bedre middag hvis man kommer tidlig.


Dørene åpnes kl. 20:30 og artistene går på scenen ca. kl. 22:00 den 29/4 og ca. kl. 23:00 den 5/5.

Billetter i salg på www.eventis.no

Velkommen!